Productergonomie deel 2b is uit!

25 October 2023

Het langverwachte deel 2b van Productergonomie is uit. Dit deel omvat hoofdstuk 7. Cognitieve ergonomie en intelligente producten.

De serie Productergonomie-boeken is nu compleet en mag in geen enkele ontwerpstudio ontbreken. De professionele ontwerper kan niet zonder! Waar haal je immers zo makkelijk en snel goede ergonomische kennis vandaan? Deze boeken bevatten snel toegankelijke informatie die betrouwbaar is. Niet al deze informatie is op internet te vinden, en trouwens, ergonomische informatie van internet is vaak onbetrouwbaar. Als professional wil je je liever associëren met een betrouwbaar boek en daarvoor heb je Productergonomie.

Productontwerper of ergonoom: doe je voordeel met deze schitterende serie boeken!

Inhoud

Deel 1
1. Wat is ergonomie?
2. Ontwerpen voor groepen
3. Ergonomie en ontwerpen
4. Gebruiksonderzoek

Deel 2a
5. Fysieke ergonomie
6. Sensorische ergonomie

Deel 2b
7. Cognitieve ergonomie en intelligente producten

Voor een ‘look inside the book’ van elk deel: zie deze link

Let op: bestel de boeken bij de uitgeverij of in de boekhandel. Ze zijn allemaal voorradig. Bij webwinkels zoals bol.com wordt soms vermeldt dat de boeken ‘niet meer leverbaar’ zijn, maar dat klopt dus niet!

Tags: , , , , , ,